+31 174 624 774 [email protected]

Transportweg 34
2676 LL Maasdijk (NL)

Hier staan wij voor

Voor elk type transport een logistieke oplossing op maat te zorgen, en deze binnen 24-uur af te leveren op het losadres binnen de Benelux. Dát is de missie van Leo de Jong Transport!

Wij ontzorgen de klant.

Service en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel, daarnaast houden wij de lijnen tussen de verschillende schakels kort, waardoor onze klant te allen tijde centraal komt te staan. Wij ontzorgen de klant, zodat de klant zich puur bezig kan houden met haar core-business.

Dát is onze visie

De visie van het bedrijf is om de best mogelijke transportoplossing te bieden voor een eerlijke prijs. Hierbij wordt gebruik gemaakt van jarenlange kennis en ervaring om bij elk complex transportvraagstuk een innovatieve oplossing te bedenken. Met volle overtuiging levert Leo de Jong Transport uitstekende service en kwaliteit tegen de juiste prijs.

Leo de Jong Transport wil flexibel zijn richting de klant en te aller tijden de juiste capaciteit beschikbaar hebben om aan de vraag van de klant te voldoen. Om deze reden streeft het bedrijf naar een continue groei en investeert het in middelen, mensen en technologie.

Enthousiast over onze missie?