+31 174 624 774 [email protected]

Transportweg 34
2676 LL Maasdijk (NL)

Allround specialist in groupagevervoer, nationaal en internationaal.

Leo de Jong Transport is een middelgroot transportbedrijf in Maasdijk, pal aan de A20. Waar we goed in zijn, is groupagevervoer: het in één wagen vervoeren van ladingen voor verschillende klanten en naar verschillende locaties. Groupagetransport is een vak apart. Het gaat om efficiency - dus om het samenstellen van de optimale route - in combinatie met betrouwbaarheid. U moet van de gemaakte afspraken op aan kunnen. Wat dat betreft: met driekwart eeuw ervaring mogen we ons (in alle bescheidenheid) gerust ervaren noemen. Afspraak is afspraak, punt uit.

Groupagetransport voor
elk type opdrachtgever

Met onze trailers, bestelwagens en bakwagens bereiken we geheel Nederland. Elke dag. Die mogelijkheid tot fijnmazige distributie is typisch Leo de Jong Transport. Of het nu een aantal pallets met bouwmaterialen zijn voor Noord-Nederland of een lading voedingsmiddelen voor hartje Rotterdam (met de praktische city-trailer): we draaien er onze hand niet voor om.

En met groot een wagenpark aan eigen vrachtwagens is er altijd meer dan voldoende capaciteit voorhanden. Ook voor die ene keer dat u een spoedorder heeft. Ook buiten Nederland weten we de weg trouwens.

Elk type lading én opslag

Specialisaties kennen we niet echt. Of het zou de specialisatie moeten zijn dat we élke vracht tot in de puntjes afleveren. Op tijd. Op de juiste bestemming. Volgens uw eigen leveringswensen. Zo transporteren we de meest uiteenlopende producten. Van industriële apparatuur tot grondstoffen voor de foodsector. En van tuinbouwproducten tot en met… ja, wat eigenlijk niet? Voor geconditioneerd transport zijn vrachtwagens uitgerust met bedrijfszekere machines voor koelen én verwarmen.

En dan is er ook nog een opslagmogelijkheid van 4000 vierkante meter waarvan 1000 vierkante meter geconditioneerd (conform HACCP-richtlijnen). Door middel van afgescheiden ruimtes kunnen verschillende koelzones worden gecreëerd.

Servicegericht in denken en doen

Transporteren van A naar B kan bijna iedereen. Waar we ons in onderscheiden, is in service. We nemen u veel werk uit handen. Even inloggen en wij regelen de rest. Als het moet, fungeren we als complete logistieke partner die een totaaloplossing biedt, inclusief opslag.

Chauffeurs zijn representatief en afkomstig uit Nederland. De lijnen met uw contactpersonen zijn altijd kort – en we zijn 24 uur per dag bereikbaar. Meedenken over oplossingen die de efficiency verhogen of de kosten beperken? Graag zelfs. En in betrouwbaarheid zijn we ongeëvenaard, mede dankzij een wagenpark dat van recente datum is en piekfijn wordt onderhouden.

Ook behoefte aan een veelzijdige dienstverlener?