+31 174 624 774 [email protected]

Transportweg 34
2676 LL Maasdijk (NL)

Groupagetransport door geheel Nederland en daarbuiten

Leo de Jong Transport is specialist in groupagevervoer. Daarmee bestrijken we letterlijk geheel Nederland. Dagelijks staan we in voor de fijnmazige distributie van uiteenlopende producten voor al even uiteenlopende opdrachtgevers. Door een efficiënte ritsamenstelling garanderen we de juiste balans tussen kosten en betrouwbaarheid.

Een transporteur die Nederland kent als z'n broekzak

Heeft u er belang bij dat u dagelijks wilt kunnen rekenen op een transporteur met een landelijk netwerk? En zoekt u ook een bedrijf dat ook in dienstverlening verder gaat?

Bij Leo de Jong Transport zijn we zo’n vervoerder. Dagelijks is geheel Nederland binnen bereik. Met andere woorden, vijf werkdagen per week kunt u letterlijk met ons alle kanten uit. (En als het moet ook in het weekend.) Bovendien bewaakt u ook de kosten. Groupagevervoer - onze specialiteit - is immers een heel efficiënte manier van vervoer.

Een maatwerk oplossing voor elk logistiek vraagstuk

Als veelzijdig transportbedrijf hebben we meerdere typen materieel tot onze beschikking: grote trailers, citytrailers, bakwagens en bestelwagens. Grote ladingen zijn dus nooit een probleem. Bestemmingen in hartje stad evenmin. En zelfs voor de kleinste zendingen hebben we kostenbewuste oplossingen voorhanden. Vrachtwagens zijn voorzien van machines voor koelen en verwarmen. En het HACCP-certificaat stelt ons in staat ook voedingsmiddelen volgens alle regels en richtlijnen te transporteren.

Benieuwd naar de transport mogelijkheden voor uw bedrijf?